tirsdag 26. januar 2010

HavørnI dag har det ikke blitt noe fotografering. Har heller sett igjennom noen bilder fra i sommer. Jeg stoppet opp ved denne situasjonen. -Synes lyset sitter godt i bildene over. Kanskje en smule for mye gult i brystet, men kveldssola skal jo synes?


Neste bilde er et par sekund senere. Ikke helt skarpt og litt mye lys på hodet, nakken og klørne, men hadde litt lyst til å høre hva folket mener... Fyr løs!

12 kommentarer:

 1. Bilde 1 er meget bra, bilde 2 blir en divisjon ned i mine øyne.

  SvarSlett
 2. Hei du! -Takk skal du ha!
  Jeg skal etterhvert gå ordentlig igjennom denne serien. Jeg tror jeg har ca 15 opptak av dette stupet så det må da finnes en erstatter til bilde nr 2 :)

  Bjørn O

  SvarSlett
 3. Var det disse bildene du fikk dagen etter vi hadde vært ute? Isfåll, DÆVVEN!

  De to øverste bildene er virkelig av høy klasse, de beste bildene jeg har sett fra deg.
  De nederste faller nok litt igjennom.

  Knut Børge

  SvarSlett
 4. -Nå,nå:)-Men takk! Jeg husker ikke om det var dagen etter, men det kan stemme. Disse bildene er tatt 19.05.09 og jeg tror vi var ute et par dager før:)

  Bjørn O

  SvarSlett
 5. Hva er meningen med alle disse annonsene da? Her er det jo virkelig mye rart. Klamydia og Tinnitus??? Skal du spare til D3s:-)

  SvarSlett
 6. Hvorfor skal ikke Bjørn Oddvar få kjøpe seg D3s da Kjartan. Da må han selge seg inn.NYDELIG det første!!!Du er på lista over de 50 beste ørnebildene. Synd de er "tamme":-)

  SvarSlett
 7. Wooow det første havørnbildet var helt vilt bra.Lyset,posituren og blikket, ja alt sitter som et skudd.
  Må si at du har mange svært bemerkelsesverdige bilder her inne på bloggen din.
  Mvh.Halvor

  SvarSlett
 8. Artig at dere setter pris på bildene! Det er ikke helt enkelt å vite hva som funker/ ikke funker bestandig.

  Kjartan: -Når ingen vil kjøpe bildene mine må jeg jo finne på noe... Hvis jeg begynner nå, kanskje det blir en slump når D4en kommer:)

  Anonym: Hvem er du? -Artig at du setter pris på tam-ørn:)

  Halvor: Takk skal du ha! -Du får knuse sparegrisen og ta deg en tur oppover til Flatanger:) Ole Martin er eksepsjonelt god som guid og hvis man da er litt på hugget kan man fort komme hjem med mye fint på brikken.

  Bjørn O

  SvarSlett
 9. På de to første synes jeg du har fanget det vesentlige på ørna..blikket! Mektig.. På det siste virker det litt mer uklart.

  SvarSlett
 10. Viste ikke at du hadde slike bilder :) Det første er det virkelig klasse over! Tror det må være ett av dine beste ørnebilder! Bilde 2 er kanskje litt lyst i brystet på ørnen, men det aner meg at bildet du har på pc'en er bedre enn det som vises på bloggen, kvaliteten blir redusert noe når man legger det inn her.

  SvarSlett
 11. Det var guiden Bjørn Oddvar! Beklager at jeg ble for anonym.Ole M

  SvarSlett
 12. -Ørnetemmeren him self! -50 beste!? -Pruter du på siste ladning med fiken eller?:)
  (-Tusen takk!!:)

  Bjørn O

  SvarSlett