onsdag 17. mars 2010

Måner siden sist....



Alt for lang tid har gått siden siste oppdatering... Jeg har vært på noen små, men fantastisk fine turer i løpet av februar og mars. -Jeg har bare ikke tatt meg tid til å redigere og blogge... Skal se om det er mulig å endre litt på kveldsritualene fremover;) Oppdateringfrekvensen bør jeg vel i det minste prioritere litt høyere...


Fullmånen er en fantastisk skapning. Å stå ute ei stille iskald natt å se den kalde skiva seile opp i horisonten er en helt spesiell opplevelse.





Har du tanker eller meninger om bildene setter jeg pris på om du deler dem med med oss!

4 kommentarer:

  1. Det siste var stilig, ser jo virkelig at månen er ei kule og ikke en ost på himmelen.

    SvarSlett
  2. Flotte stemningsbilder, viste ikke at du kunne slikt :P Likte det øverste best, kanskje du skulle limt inn ei flaggermus i silhuett der! Tror jeg kjenner noen som vet hvordan det gjøres, hvis du er usikker :D

    Ellers venter jeg i spenning på resten av bildene jeg vet du har liggende...

    SvarSlett
  3. Hei, syntes bilde 1+2 treffer veldig godt. Spesielt bilde 1 gir meg en følelse av å bli trukket mot månen i et trolsk landskap. Bilde 2 er intenst og interessant og hvor månen blir stående i skarp kontrast til forgrunnen. Jeg mener du får frem den gode månefølelsen her.

    SvarSlett
  4. Helt enig, flaggermus hadde vært tingen. Jeg følte liksom at det manglet noe i det bildet og Øyvind satte ord på de følelsene mine. Meget interessant hadde det vært, det hadde gitt en god følelse dypt i sjela hvis det hadde kommet en flaggermus der og følelser skal man jo ikke kimse av :)

    SvarSlett